Saturday, July 21, 2018

PENGALAMAN PERTAMA SAYA BUAT RAWATAN DI MARISSA AESTHETICS SAYA MERASAKAN SANGAT SERONOK

Kita selalu mempunyai masalah dalam memilih klinik kecantikan bukan?
Kat  sini mari saya nak ceritakan pasal rawatan di Marissa Aesthetic!
Kisahnya bermula apabila student saya memanggil diriku MADAM PANDA!

 NURSHAHIRA 

Umur saya adalah 35 tahun dan juga merupakan seorang pensyarah di sebuah kolej.Ceritanya disini,saya mempunyai kelopak mata yang sangat teruk! Sehinggakan boss saya sendiri ingatkan saya selalu tidak sihat apabila masuk office huhuhhu....Ya Allah bukan itu sahaja hampir semua student saya di sini gelarkan saya Madam Panda.Yelah walaupun mereka tidak cakap secara depan-depan tapi masih saya dapat dengar apa yang mereka cakap di belakang saya.Sumpah! saya rasa sedih sangat dengan orang sekeliling. Mulanya,saya ingatkan kelopak mata ini tidak terlalu teruk tapi sampaikan student pun tidak ada mood nak belajar setiap kali saya masuk ke kelas.Bertambah sedih lagi ada sesetengah student buat hal sendiri seperti tidak menghiraukan saya di hadapan kelas.

Disebabkan saya tidak tahan lagi digelar Madam Panda, jadi saya mula mencari rawatan menghilangkan kelopak mata di Facebook. TIBA-TIBA saya terjumpa page Rawatan Kelopak Mata di Marissa.Rupa-rupanya, Marissa Aesthetic ini sangat terkenal lah.Bayangkan sampaikan ARTIS terkenal pun buat rawatan kecantikkan disini! Saya baca komen  daripada pelanggan pun ramai yang berpuas hati dengan rawatan di sini. Lalu,  apa lagi? Saya terus tekan borang link untuk membuat temujanji di Marissa...Alhamdullilah setelah saya bagi nombor telefon , staff di Marissa Aesthetic dengan segera menghubungi saya balik .Dan, saya terus membuat temujanji dengan salah satu konsultan di Marissa Aesthetic.

PERBUALAN CONSULTANT ONLINE BERSAMA CUSTOMER


SAYA MERASAKAN SANGAT TERUJA BERCAMPUR TAKUT SEMASA DALAM  KAPAL TERBANG DARI JOHOR KE KLIA  UNTUK PERGI KE MARISSA AESTHETICS!

Jadi saya dengan seorang dirinya menempah tiket dari Johor ke KLIA semata-mata nak buat rawatan kelopak mata saya. Semasa naik flight saya merasakan  sangat teruja! Yelah mesti seronok nak merawat kelopak mata saya ni! Huarrrrr rasa seram sejuk la pula ditambah lagi bermacam-macam perasaaan  sebelum sampai ke KLIA.





Setibanya saya di KLIA, saya terus dijemput oleh staff Marissa Aesthetics. Saya rasa suka dan selesa dengan servis yang Marissa Aesthetic sediakan.Yelah sampaikan sanggup jemput saya pergi ke Marissa tau! Bukan semua klinik Aesthetic seperti MARISSA ni! . Perjalanan saya ke Marissa Aesthetic ditemani dengan staff Marissa yang ramah mesra.

Untuk pengetahuan semua ,saya baru kali pertama ke Marissa Aesthetic. Sebenarnya saya agak cerewet dalam  membuat pilihan rawatan.Sebabnya mata merupakan organ yang sangat bernilai untuk manusia.Sukar untuk mencari doktor pakar yang sangat bertauliah dan berpengalaman pada masa kini, dalam merawat kelopak mata. Tetapi dengan Marissa tidak lagi,kerana saya sangat percaya dengan doktor pakar disini.

SAYA TIDAK RASA JANGGAL KALI PERTAMA JUMPA DENGAN STAFF MARISSA !

Saya merasakan sangat gembira sebab staff disini sangat beramah mesra dengan saya seolah-olah saya ini rakan mereka.Staff disini juga  melayan saya dengan baik sekali apabila saya baru sampai di Marissa.Sebenarnya, sebelum sampai lagi pihak Marissa Aesthetik bagi message reminder samada saya jadi datang ke tidak ke Marissa Aesthetic.Maka, dari situ dah taulah staff-staff mereka macam mana. Jadi saya bertambah yakin dengan membuat rawatan disini.










Selepas itu, saya pun terus masuk bilik doktor untuk konsultasi .Haa lupa nak cakap doktor di sini sangat lemah lembut orangnya serta peramah dengan saya semasa memberi keterangan mengenai masalah  kelopak mata yang saya hadapi. Huhuhuhu... Kemudian doktor terus cek dan menggunakan 3D Scan kulit wajah (bahagian mata). Dari scan analisis ini,saya dapat melihat sejauh manakah kejatuhan kelopak mata dan kandungan kolagen dalam kulit sekitar mata.






Wow! saya merasakan tidak sakit langsung semasa rawatan sedang dijalankan tau! Mujurlah di Marissa Aesthetic ada pelbagai teknologi terkini untuk membuang lebihan lemak terkumpul di kelopak mata saya ini. Sambil doktor melakukan rawatan keatas mata saya sempat lagi doktor beritahu saya yang dia menggunakan kaedah fibreoptik laser yang dipancarkan di bawah kulit dan memecahkan lemak.




Sumpah saya cakap sekali lagi, rawatan disini tidak menyakitkan dan tidak membahayakan. Yang penting hasilnya baik, berkualiti tinggi dan cepat. Hah sebelum saya lupa, rawatan kelopak mata saya ini tiada langsung kesan sampingan tau! Saya sangat berpuas hati sebab masalah saya dah tiada. Jadi kurang lah sedikit beban saya selama ini...Jadi selepas pembedahan tu kan saya sudah boleh  pergi berkerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan…HEHEHEHE…

Di bawah ini saya selitkan gambar sebelum dan selepas saya membuat rawatan di Marissa Aesthetic.Tadaa…KINI KELOMPAK MATA SAYA SUDAH TIADA LAGI.

Untuk keterangan lanjut saya sertakan link dibawah. Silalah tekan link dibawah ini.
Image result for arrow gif animation

http://rawatanmarissa.blogspot.com/2018/05/rawatan-kelopak-mata-di-marissa.html

Sekiranya awak semua berminat dengan rawatan dan product Marissa
Di bawah ini saya telah sediakan alamat Marissa Aesthetic.
SELAMAT MENCUBA YA SEMUA!

MARISSA%2BHQ 
MARISSA%2BSHAH%2BALAM
MARISSA%2BKUANTAN
MARISSA%2BBANGI
MARISSA%2BMELAKA
MARISSA%2BKELANTAN
MARISSA%2BSENAWANG
MARISSA%2BKEDAH
MARISSA%2BJB




Friday, January 5, 2018

Sesi kecantikan Marissa Aesthetic KINI DI SELANGOR & NEGERI SEMBILAN !!


.
Jom kembali cantik & kekal awet muda dengan konsultasi percuma pada 18, 19 & 20 ini. Rawatan kecantikan dari kami yang sudah terbukti keberkesanannya.
.
.
Daftar sekarang untuk konsultasi percuma masalah kulit anda bersama Dr Rushmini Maris Ismail (Pakar Kecantikan & Penuaan) - KINI DI SELANGOR & NEGERI SEMBILAN ! 🏃♀️ 🏃♀️ 
.
.
Wahhh... apa yg hebat sangat ni....? 
.
.
Doktor kesayangan anda akan buat sesi pertemuan kecantikan percuma untuk anda dapatkan nasihat dan tips berharga...
.
.
anda juga boleh mencuba teknik revolusi baru dalam kecantikan... PASTI TOTAL MAKEOVER!!
.
.
Dan.....jangan lepaskan peluang untuk grab DISKAUN DISKAUN DISKAUN..
.
.
Kami memperkenalkan antara rawatan popular kami yang #viral yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda dengan pantas dan berkesan..
.
.
=======================================
Antara rawatan utama kami :-
👉Anti Pigmentasi
- Teknik matikan akar jeragat
- Teknik rejuvenasi kulit menggunakan stem cell
- Teknik Microdermabrasion
.
.
👉 Rawatan Kelopak Mata
- Mata lebih cantik dan kelopak mata kembali tegang
.
.
👉 Serdev Suture Lifs
- Teknik mengembalikan struktur wajah yang kendur 
- Hasil kekal lama
- Menegangkan seluruh wajah yang kendur dan berkedut
- Tahan sehingga 10 tahun
.
.
👉 Rawatan Laser Radio Frequency (RF)
- Teknik kulit kembali glowing licin
- Teknik membentuk wajah
.
.
👉 Rawatan Wajah V-Shape
- Teknik penegangan semula jadi
- Teknik mengecilkan / membentuk wajah yang lebar atau kendur
.
.
===========================
Kelebihan rawatan 
=============================
✔️Tidak menyakitkan
✔️Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
✔️Hasil yang baik
✔️Tiada parut yang merosakkan kulit.
✔️Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
✔️Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara
✔️Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut
✔️Meremajakan kulit dengan meransang pengaktifan kolagen baru..
.
.
====================================
💕Terbukti berkesan 💕Tiada kesan sampingan 
💕Masa promo terhad 💕Diskaun hebat
====================================
.
[TAMBAHAN] - Anda akan di dedahkan dengan pelbagai teknik terkini kecantikan, hapuskan segala masalah kenduran, garisan gelebe, warna kusam kerutan dan segala yang tidak enak.
.
.
Cara dapatkan konsultasi percuma
====================================
SMS ATAU WHATSAPP ( MBS SELANGOR & NEGERI SEMBILAN ) KE
.
☎️ 0 13-588 1484 (NAJAD)
☎️ 0 13-244 8484 (NABILA) 
☎️ 0 13-801 1484 (IDA) 
====================================
.
.
====================================
SEMENYIH 
📆 18, 19, 20 JAN 2018 
📍 MARISSA AESTHETIC HQ 
No 26-1 JALAN SEMENYIH SENTRAL 4 SEMENYIH SENTRAL 43500
.
BANGI
📆 18, 19, 20 JAN 2018
📍 MARISSA AESTHETIC BANGI
D 09 02 PLAZA PARAGON POINT JALAN MEDAN PUSAT, PUSAT BANDAR 43650
.
SENAWANG
📆 18, 19, 20 JAN 2018 
📍 MARISSA AESTHETIC SENAWANG
42-2A TINGKAT 1 PERNIAGAAN JAYA SENAWANG 70450
= ==================================

Sesi kecantikan Marissa Aesthetic KINI DI UTARA SEMPENA TAHUN BARU !!




Jom kembali cantik & kekal awet muda dengan konsultasi percuma pada 11, 12 & 13 ini. Rawatan kecantikan dari kami yang sudah terbukti keberkesanannya.
.

.
Daftar sekarang untuk konsultasi percuma masalah kulit anda bersama Dr Rushmini Maris Ismail (Pakar Kecantikan & Penuaan) - KINI DI UTARA! 🏃♀️ 🏃♀️
.
.
Wahhh... apa yg hebat sangat ni....?
.
.
Doktor kesayangan anda akan buat sesi pertemuan kecantikan percuma untuk anda dapatkan nasihat dan tips berharga...
.
.
anda juga boleh mencuba teknik revolusi baru dalam kecantikan... PASTI TOTAL MAKEOVER!!
.
.
Dan.....jangan lepaskan peluang untuk grab DISKAUN DISKAUN DISKAUN..
.
.
Kami memperkenalkan antara rawatan popular kami yang #viral yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda dengan pantas dan berkesan..
.
.
=======================================
Antara rawatan utama kami :-
👉Anti Pigmentasi
- Teknik matikan akar jeragat
- Teknik rejuvenasi kulit menggunakan stem cell
- Teknik Microdermabrasion
.
.
👉 Rawatan Kelopak Mata
- Mata lebih cantik dan kelopak mata kembali tegang
.
.
👉 Serdev Suture Lifs
- Teknik mengembalikan struktur wajah yang kendur
- Hasil kekal lama
- Menegangkan seluruh wajah yang kendur dan berkedut
- Tahan sehingga 10 tahun
.
.
👉 Rawatan Laser Radio Frequency (RF)
- Teknik kulit kembali glowing licin
- Teknik membentuk wajah
.
.
👉 Rawatan Wajah V-Shape
- Teknik penegangan semula jadi
- Teknik mengecilkan / membentuk wajah yang lebar atau kendur
.
.
===========================
Kelebihan rawatan
=============================
✔️Tidak menyakitkan
✔️Tidak perlu masuk ke hospital untuk menjalani rawatan
✔️Hasil yang baik
✔️Tiada parut yang merosakkan kulit.
✔️Boleh pergi bekerja seperti biasa sejurus menjalani rawatan
✔️Selepas rawatan tiada kesan bengkak yang ketara
✔️Menegangkan kulit yang kendur dan berkedut
✔️Meremajakan kulit dengan meransang pengaktifan kolagen baru..
.
.
====================================
💕Terbukti berkesan 💕Tiada kesan sampingan
💕Masa promo terhad 💕Diskaun hebat
====================================
.
[TAMBAHAN] - Anda akan di dedahkan dengan pelbagai teknik terkini kecantikan, hapuskan segala masalah kenduran, garisan gelebe, warna kusam kerutan dan segala yang tidak enak.
.
.
Cara dapatkan konsultasi percuma
====================================
SMS ATAU WHATSAPP ( MBS UTARA ) KE
☎️ 0 19-470 1719 (DAYAH)
☎️ 0 17-232 1329 (SYAZ)
☎️ 0 10-352 4482 (YANEE)
====================================
.
.
====================================
ALOR SETAR
📆 11 JAN 2018 ( KHAMIS )
📍 ANNUR DE ANGGUN SPA
No 9 Tkt Bawah Bangunan Kedai,Taman Jelatek,Jln Langgar
Alor Setar 05400
.
JITRA
📆 12 JAN 2018 ( JUMAAT )
📍 MARISSA AESTHETIC KEDAH
B-2-3, Condo 900, Jalan Golf and Country Club
Jitra 06000
.
SUNGAI PETANI
📆 13 JAN 2018 ( SABTU )
📍 HOTEL SERI MALAYSIA SUNGAI PETANI
Seksyen 21, Jalan Pasar, Sungai Petani, 08000 Sungai Petani, Kedah
===================================